LANGEDIJK - De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft haar vierde editie op zondag 10 september. Dit jaar voor het eerst ook een Family Edition op zaterdag 9 september.

De Family Run biedt een spectaculair parcours met 20 obstakels die ouders samen met kids moeten overwinnen. En dit blijkt een groot succes, deze is zo goed als uitverkocht! Bij veel obstakels gaat het om het samen overwinnen, echte teamspirit dus.

Zondag 10 september belooft tevens een spectaculaire dag te worden met 40 obstakels en afstanden van 6, 12 en 18km. De obstakels zijn flink onder handen genomen. Er zijn veel nieuwe obstakels en veel uitbreidingen van de bestaande obstakels waardoor de uitdaging nog groter is, vooral in het tweede gedeelte van het parcours. De operaties (startvakken) stromen vol, er zijn nog enkele startplaatsen beschikbaar.

Moedig de deelnemers aan op zaterdag en/of zondag, het parcours is goed bereikbaar per voet of fiets. Ook bij de start en finish is veel te zien, onder het genot van een drankje of hapje. Er zijn zelfs springkussens en een pannenkoekenkraam voor de kids.