LANGEDIJK - De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft haar vierde editie op zondag 10 september. Dit jaar zit het parcours weer bomvol nieuwe spectaculaire obstakels. Veel uitdagingen voor de beginnende maar ook voor de ervaren obstacle runner.

Bijna 40 obstakels staan klaar op 10 september bij Geestmerambacht in Langedijk. Naast toppers als de Bomb Drop Slide 2.0 (10 meter hoge glijbaan!), Enemy Wall, Lord of the Rings (40 meter ringenbaan boven water) en de Alarm Tower zijn er dit jaar ook twee Mud Area’s met diverse obstakels voor de echte moddertijgers. Het wordt moeilijk de run met een droog pak door te komen, veel obstakels zijn dit jaar boven water opgesteld!

Ook voor stoere buddy’s van 5 t/m 12 jaar is er op zaterdag 9 september een Family Run. Samen met een ouder overwinnen de kids een cool off-road parcours van 3 km met 20 obstakels.

De operaties stomen vol, er zijn nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar! De afstanden van 6, 12 of 18 kilometer kunnen individueel of met een team worden gelopen. Wanneer je je inschrijft voor 13 augustus ontvang je een gratis t-shirt.

Meer informatie op www.bootcamp-run.nl.