Het voorseizoen van de Boomtoppers zit er al weer op met als afsluiter de wedstrijd in Voorhout met mooie resultaten voor teams en solisten. De Mini B haalde een mooie 2de plaats afgelopen wedstrijd met hun routine Summer. En wat straalde de meiden. Op solistisch gebied plaatste Mylene Noordeloos, Sonja Vermeulen en Peter Ravesteijn zich met hun 1 baton routine voor de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap. Tevens plaatste Mylene zich met haar Dance twirl en hebben Wendy Hart en Sammy Kreuning zich geplaatst met hun 2 baton voor het NK. Als duo plaatse Sammy en Mylene zich voor het Nederlands Kampioenschap. Wij willen alle dames, heren en leden feliciteren met hun behaalde resultaten.

 

Naast de wedstrijden zijn er Twirl demo’s door de vereniging georganiseerd op basisscholen de Tweemaster en de Jeroen Bosch school om de Boomtoppers en Twirlen te promoten in Heerhugowaard. En wat een succes was dit. De jongens en meisjes en zelfs de leraren kregen Twirl technieken aangeleerd om vervolgens op muziek van Balada, Cheerleader, Energie en Tik Tak Tik een dans te leren.

 

Zodra de zomervakantie voorbij is starten bij de Boomtoppers de lessen weer en kan je kennis maken met de sport op onze trainingsavonden. Je bent van harte welkom om een avond te komen kijken. We trainen op woensdag avond om 17.00-18.00 uur met de leeftijd van 4-9 jaar en op donderdag avond om 17.00-18.00 uur met de leeftijd van 10-12 jaar te Umbriëllaan 3 in Heerhugowaard (tegenover het Horizon College) Mocht je ouder zijn neem dan even contact met ons op om te kijken in welke groep je het beste geplaatst kan worden. Je kan 4x gratis mee doen en daarna kan je een keuze maken om lid te worden van de vereniging.

 

Voor meer informatie kijk dan eens op onze website www.deboomtoppers.nl