Het voorseizoen van de Boomtoppers zit er al weer op met als afsluiter de wedstrijd in Dokum. Hier gingen onze Jeugd leden op wedstrijd tezamen met enkele solisten. Beide teams kwamen met mooie punten thuis.

De junioren zijn weer een stukje opgeklommen in hun ranking en wat straalde onze Mini B.

Tevens hadden de Boomtoppers enkele weken geleden hun eigen wedstrijd. Alle teams mochten deelnemen en streden voor plaatsing op de Nederlands kampioenschappen. Het Large team senioren behaald wederom plaatsingspunten. De wedstrijd is goed bezocht door familie, vrienden en enthousiaste kijkers. Hierdoor waren de tribunes goed gevuld. Wederom een geslaagde wedstrijd.

Nu het voorseizoen bijna afgelopen is willen we de dames, heren en leden feliciteren met hun behaalde resultaten.

Op 16 Juli om 11 uur zullen 2 leden Kimberly en Sidney van de vereniging in de bibliotheek van Heerhugowaard een presentatie, demonstratie en workshop geven van onze sport. Kom gezellig kijken op de benedenverdieping en maak kennis met onze sport.

Zodra de zomervakantie voorbij is starten bij de Boomtoppers de lessen weer en kan je kennis maken met de sport op onze trainingsavonden. Je bent van harte welkom om een avond te komen kijken. We trainen op woensdag avond om 17.00-18.00 uur met de leeftijd van 4-9 jaar en op donderdag avond om 17.00-18.00 uur met de leeftijd van 10-12 jaar te Umbriëllaan 3 in Heerhugowaard (tegenover het Horizon College) Mocht je ouder zijn neem dan even contact met ons op om te kijken in welke groep je het beste geplaatst kan worden. Je kan 4x gratis mee doen en daarna kan je een keuze maken om lid te worden van de vereniging.

 

Voor meer informatie kijk dan eens op onze website www.deboomtoppers.nl of onze facebookpagina de boomtoppers heerhugowaard.