HEILOO In een duel dat sterk beïnvloed werd door de wind hebben De Foresters en SVW’27 met 2-2 gelijk gespeeld. ,,Over het algemeen een terechte uitslag”.

Dat de wind een grote rol speelde bleek wel uit het scoreverloop. Voor rust kwamen de Heerhugowaarders met de wind in de rug op 0-2 via Remco Veul en Geert Bruin (penalty). Na rust trok De Foresters de stand gelijk. ,,De wind had veel invloed op de wedstrijd. Wij hadden in de eerste helft voor de wind en kwamen daardoor ook op voorsprong” zei Sander Willemse. ,,De partij die tegen de wind speelde kreeg de bal niet weg. Die kwam met dezelfde vaart weer terug” vervolgde Willemse.

,,In de tweede helft kwamen we zwaar onder druk te staan" aldus Tim Kramer. ,,De 2-2 kon niet uitblijven en die viel uiteindelijk ook. Daarna waren er nog wat kansen over en weer maar over het algemeen een terechte uitslag”.