HEERHUGOWAARD - Dit jaar valt de Landelijke BeeBalldag op 10 juni 2018 bij de Heros in Heerhugowaard. Deze dag wordt georganiseerd op 6 locaties door 6 verenigingen in samenwerking met de KNBSB.

Deze dag begint op 10 uur 's ochtends met een warming up onder leiding van de honkbal international Bianca Mooi. De aller eerste bal die gegooid wordt is door hun eigen "Mr. Honkbal" Gé van Berkel. Na deze opening zal er een ontzettend sportieve dag plaatsvinden, de in totaal 9 teams uit verschillende clusters zullen gaan zweten.
De gehele dag die in het teken staat van Beeballen duurt van 9.00 uur tot en met 15.00 uur.

Naast BeeBallen zijn er voor de kinderen ook andere activiteiten waar ze aan mee kunnen doen. Zo is er onder anderen een springkussen en zijn er verschillende spelletjes uitgezet, zo is er voor ieder wat wils.

Natuurlijk is tijdens deze dag de kantine met allemaal lekkere dingen open voor als je trek krijgt.
Niet alleen is de kantine open maar er is ook een Wafelkraam geregeld die ook op het terrein aanwezig is.

Deze dag staat helemaal in het teken van de jeugd van Herons en de jeugd die eens wil kijken bij deze bijzondere en leuke sport.
Nieuwe leden bij Herons zijn van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Kortom, het wordt het hele leuke en mooie dag met hopelijk veel nieuwe gezichten waardoor er weer nieuwe vriendschappen ontstaan en meer liefde voor de sport.