HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 1 november zal, op het complex van Hugo Boys, de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden.

Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training.

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie ook aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.

Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Vooraf aanmelden kan via: www.jeugdvoetbalopleiding.nl/landelijkejeugdtrainersavond

Kijk op de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl om meer te zien over de visie en werkwijze.

Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.