LANGEDIJK - Zaterdag 17 augustus zal het rond het Geestmerambacht weer gonzen van de activiteiten want dan zal alweer de derde editie van de 1/8 triathlon aldaar plaatsvinden.

Voor een groeiend deelnemersveld van nu zo'n 200 deelnemers variërend van doorgewinterde atleten tot sportievelingen die een keer deze zware uitdaging willen en durven aangaan heeft Michael Smit van de GMA Sports weer een leuke wedstrijd op de kalender gezet. Dit jaar hebben zij de handen in een geslagen met Ditec2Wielers om het evenement naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat is de bedoeling? Allereerst 750 meter zwemmen in het meer, daarna vliegensvlug richting fiets om na 20 km de pedalen te verruilen voor loopschoenen om nog een rondje van 5 km in het mooie recreatieschap weg te werken. Voorwaar geen peuleschil!

De inschrijvingen zijn in volle gang en dat al driekwart van de startbewijzen vergeven zijn geeft wel aan hoe populair deze triathlon is. Vooral de combinatie van deze mooie duursport en de prachtige omgeving rondom het meer wordt als zeer aantrekkelijk ervaren.

Dus als u ook altijd al een triathlon heeft willen doen, ga dan snel naar de website van de Langedijker sportunie en schrijf u in, want VOL = VOL.

https://www.langedijker-sportunie.nl/geestmerambacht-sprint-triathlon/