HEEMSKERK/BARENDRECHT - Er was deze zaterdag winst en een gelijkspel voor Reiger Boys. De heren wonnen in een doelpuntrijk duel bij ADO '20. Bij de vrouwen bleven de doelpunten juist achterwege en eindigde men zoals men begon.


Derdeklasser Reiger Boys scoorde vorige week al negen keer en deed daar in de uitwedstrijd bij ADO '20 nog eens vijf treffers bij. De eerste kwam van de voet van Mick Leijdeckers die een vrije trap tegen de touwen schoot. Na de 0-2 van Arif Bajramovic deed de thuisploeg nog iets terug, maar Tristan van den Heuvel zorgde voor een 1-3 ruststand. Na de rust werd het duel beslsit door Jens Klant en deed ook aanvoerder Timo Blind nog een duit in het zakje. Daarna nam Reiger Boys iets gas terug en zodoende kon ADO '20 nog tweemaal tegen scoren: 3-5.

Reiger Boys, vijfde in 3A, speelt komende zaterdag thuis tegen hekkensluiter ZVC '22.

De vrouwen van Reiger Boys wisten op bezoek bij het hoger geklasseerde Barendrecht met 0-0 gelijk te spelen. Beide ploegen raakten wel eenmaal het aluminium van paal en lat, maar kwamen dus niet tot scoren. De ploeg van trainer Arnold de Block komt pas op 13 mei weer in actie als men een uitwedstrijd speelt bij Sporting '70 in Utrecht.