HEERHUGOWAARDDOV blijft een kans houden op lijfsbehoud. In eigen huis deden de Heerhugowaardse tafeltennissers zeer goede zaken door het derde team van Scylla ruim te verslaan, 8-2.

Daar waar DOV de heenwedstrijd met 8-2 verloor won het nu met dezelfde cijfers. ‘Een prestatie van formaat waarmee we onszelf toch weer een zeer kleine kans hebben gegeven om degradatie te voorkomen’, aldus Eric Wijman.

DOV zette meteen de toon door de eerste drie wedstrijden te winnen. Met name de gewonnen wedstrijd van Erik Heemskerk van hun sterkste man Timo Tuithof gaf een positieve boost. Ook het dubbel werd eenvoudig gewonnen door Wijman/Heemskerk waardoor er een 4-0 tussenstand op het bord stond.

Pas in de zesde wedstrijd moest DOV het eerste punt aan de tegenstander laten. Wijman verloor van hun kopman. De drie daaropvolgende wedstrijden waren weer voor de gastheer waardoor een grote overwinning een feit was. Scylla won de laatste wedstrijd waardoor het duel eindigde in een 8-2 zege voor DOV. Wijman: ‘Een uitslag waar we met trots op terugkijken. Aanstaande vrijdag spelen we tegen The Victory uit Weesp. Als we wederom in staat zijn om een grote uitslag neer te zetten gaat de laatste wedstrijd in de competitie bepalen wie degradatie kan voorkomen.’