HEERHUGOWAARD – In het kader van het vijftigjarige bestaan van de Tafeltennisvereniging D.O.V. (Door Oefening Vaardig) wordt op zondag 2 juni aanstaande een Buurtdag/Inloopdag georganiseerd.

Tijdens deze dag hoopt DOV de buurt (Zuidwijk en Huygenhoek 1 en 2) meer te betrekken bij de Heerhugowaardse tafeltennisvereniging.

Om de dag nog meer onder de aandacht te brengen heeft DOV in de wijken flyers verspreid. Ook de andere inwoners van Heerhugowaard en omstreken zijn van harte welkom op deze Buurtdag/Inloopdag, om kennis te maken met de Tafeltennissport.

Op deze kennismakingsdag worden tussen 13.00 uur en 17.00 uur demonstraties en shows gegeven door topspelers van D.O.V. en MJ Tafeltennis Events. Zij zullen laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tafeltennis.

Alle aanwezigen worden in het kader van het jubileum getrakteerd op een gratis kop koffie of thee met een versnapering. DOV is trots op haar locatie en hoopt dit op zondag 2 juni met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen.

Kijk hier voor meer informatie op.