REGIO – In augustus is het weer tijd voor de driedaagse Soccer Events. Tijdens deze dagen krijgen kinderen de kans om ook tijdens de zomervakantie bezig te zijn met voetballen. Bij verschillende sportverenigingen uit de buurt krijgen jonge spelers of speelsters de kans om naast plezier ook het nodige te leren.

Heb jij altijd al mee willen doen aan voetbaldagen in de zomervakantie en zo veel plezier hebben met je voetbalvrienden en vriendinnen én daarnaast jezelf verbeteren? Meld je dan aan voor het driedaagse Soccer Event.

Je hebt nu dé kans om samen met je voetbal- vrienden/vriendinnen deel te nemen aan de voetbaldagen. Alles van het voetbalspel komt aan bod en het is voor iedere voetballiefhebber toegankelijk, ongeacht niveau. Het voetbalevenement is voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Het is een mooie kans om je optimaal voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen.

Soccer Event is laagdrempelig en veilig in je vertrouwde omgeving met veel respect voor elkaar waarbij heel veel leren én voetbalplezier voorop staat. ,,Onze goed opgeleide coaches hebben een passie voor het spel en hebben een enthousiaste-, en positieve manier van coachen” vertelt organisator Gerard Louwen. ,,Soccer Event daagt je uit jezelf te verbeteren”.

De kosten voor deelname bedragen €99,95. Aanmelden is vanwege een maximum aantal deelnemers verplicht. In totaal is er per locatie plaats voor zestig spelers en acht keepers.

Het driedaagse voetbalevenement vindt plaats op de volgende locaties:
Kolping Boys (20-, 21- en 22 augustus)
SVW’27 (21-, 22- en 23 augustus)
DTS (28-, 29- en 30 augustus)
Jong Holland (29-, 30- en 31 augustus)

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.soccerevent.nl of mail naar info@soccerevent.nl.