AMSTERDAM/ZWOLLE - Reiger Boys heeft voor de tweede keer dit seizoen vrij gemakkelijk van hekkensluiter ASV Blauw-Wit gewonnen. In Amsterdam zegevierde de ploeg van trainer Tom Boukes met 1-4. Ook de vrouwen van reiger Boys leken op weg naar een zege, maar op bezoek bij Berkum gaf men een 1-3 voorsprong uit handen (3-3).

Reiger Boys staat in de derde klasse A vast op een zesde plaats en die positie zal het ook niet meer uit handen gegeven. Met wat geluk kna men nog wel een plaatsje klimmen op de ranglijst. Op bezoek bij ASV Blauw-Wit deed de Boukes-equipe in ieder geval wat er verwacht werd. Topscorer Floyd Groet brak de score open en deze werd even later verdubbeld door Chris Coesel. De thuisploeg sputterde nog even tegen, maar door treffers van Jermaine Pichotte en Dave van Dekken werd een ruime zege behaald.

Reiger Boys komt dinsdagavond alweer in actie op bezoek bij United/sv DAVO.

Vrouwen
De vrouwen van Reiger Boys staan nog op een "veilige" negende plaats in de hoofdklasse al liet men na om goede zaken te doen door op bezoek bij erkum in Zwolle de winst te laten glippen. Na een 1-1 ruststand, Reiger Boys kwam op gelijke hoogte door een eigen doelpunt, wist Maartje van Haneghem de ploeg van Junior Pourier met twee treffers op voorsprong te schieten. in het slotkwartier wist Berkum echter toch op gelijke hoogte te komen.

Komende zaterdag om 12.30 uur wacht weer een cruciale wedstrijd als men Barendrecht ontvangt dat in punten gelijk staat met Reiger Boys.