HEERHUGOWAARD - Na het grote succes van de 1e editie van de jeugd triatlon vorig jaar, wordt deze triatlon ook dit jaar georganiseerd door DTC, de triatlon vereniging uit Heerhugowaard e.o Vrijdagavond 14 juli, om 19:00 wordt het startschot gegeven door wethouder Monique Stam. De scholieren hebben flink getraind tijdens de 4 clinics die in de afgelopen weken zijn gegeven. Deze afsluitende triatlon bij het strand van Luna start op vrijdagavond 14 juli om 19.00 uur. Kom kijken en schreeuw de scholieren richting de finish!

De eerste start is om 19.00 (8 t/m 10 jaar), de tweede startserie gaat van start om 19:15 (11 t/m 16 jaar). Om 19:30 uur zal een laatste start zijn met jeugd die al lid is van een triathlonvereniging. De wedstrijd en de clinics zijn mogelijk gemaakt door Mike Wester, tegelzetbedrijf, Top Kids, MegaTegel en Steboma.

Te oud, maar ook meedoen in de triatlon? Meer informatie over DTC en de triatlonsport vind je op www.dtc-triatlon.nl Je bent uiteraard ook altijd welkom op één van de vele trainingen die DTC triatlon organiseert.