HEERHUGOWAARD - Afgelopen zaterdag speelde Apollo 1 uit tegen Rapid 1 in Haarlem. Het werd een spannende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 uit de competitie.

De ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd, dit bleek ook uit de beginfase waarbij het lange tijd gelijk op ging. In de rust staat Apollo voor met 11 punten tegenover 9 punten van Rapid. Na de rust bleef Apollo scoren en stagneerde Rapid even, hierdoor kwam Apollo voor te staan met 11-16. Rapid kroop steeds dichterbij waarbij ze vlak voor het eindsignaal de aansluitingstreffer maakte waardoor het 20-21 kwam te staan. Na goede kansen voor Apollo kreeg Rapid de bal weer in handen voor een laatste aanval en scoort hierbij. De eindstand van de wedstrijd werd 21-21, gelijk spel.

Apollo heeft nu twee punten minder dan koploper Rapid met één wedstrijd minder gespeeld. De voorlaatste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 26 maart, dit is de thuiswedstrijd tegen ZKC '31 1 in de Deimoshal.