HEERHUGOWAARD - In het mooie herfstweer speelde Apollo 1 zaterdag 22 oktober de op een-na-laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen Fortissimo 1 uit IJsselstein. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden die pas in de laatste minuut beslist werd.

De wedstrijd begon sterk voor Fortissimo, die binnen de eerste minuut al scoorden. Apollo kon gelukkig goed terug komen waardoor het na 5 minuten 2-2 gelijk stond. Apollo kreeg steeds meer de smaak te pakken en halverwege de eerste helft stond het 4-2 voor, voor Apollo. Vooral in de rest van de eerste helft bleven de ballen lekker vallen. in de rust staat het 12-9.

In de tweede helft vallen de ballen iets minder snel, maar vinden er wel een aantal mooie battles plaats. De stand blijft redelijk gelijk oplopen waardoor het 17-13 komt te staan
Aan het einde van de wedstrijd scoort Fortissimo vlot 3 punten na elkaar, waardoor de slotfase heel spannend wordt. Het lijkt erop dat Apollo 1 de punten binnen gaat slepen, tot Fortissimo in de laatste minuut de gelijkmaker scoort. Hierdoor wordt de eindstand 19-19.

Zaterdag 29 oktober speelt Apollo 1 om 15:30 de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen Helios 1. Komen jullie ze ook aanmoedigen?