Weddenschap afgesloten, beginnende loper, je persoonlijk record verbeteren of al even niet meer getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard Cityrun By Night. AV Hera kan je helpen om je doel te bereiken met de HHW Cityrun Training. De training is twee keer in de week op zaterdagochtend en woensdagavond.

Op zaterdag 10 februari start de training onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters. Je traint, train tien weken lang om je doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen biedt AV Hera naast een startbewijs voor de Heerhugowaard Cityrun By Night, een startbewijs aan voor de voorjaarsloop van AV Hera op 11 maart 2018.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop je in de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Je kunt meedoen met de vijf of tien kilometer wedstrijd of een coopertest van twaalf minuten. Ideaal om te kijken hoe het met je conditie is gesteld en waar je aan kunt werken voordat je je stort in de bruisende massa die je dwars door het centrum van Heerhugowaard leidt.

De trainingen zijn op zaterdagochtend (09.30 - 11.00 uur) en woensdagavond (19.30 - 21.00 uur)

Ervaring
Heb je meer ervaring of je bent gewend om te trainen dan kun je inschrijven voor het tien kilometer arrangement, anders is het raadzaam om je in te schrijven voor het vijf kilometer arrangement.

Kosten
De kosten voor de training bedragen 80 euro voor het tien kilometer arrangement, en 75 euro voor het vijf kilometer arrangement. Dit is inclusief de startbewijzen voor de Voorjaarsloop en Heerhugowaard Cityrun By Night.

Aanmelden
Meld je aan via de website van AV Hera of kies voor de trainingsoptie bij je aanmelding op www.heerhugowaardcityrun.nl