HEERHUGOWAARD - Weddenschap afgesloten, beginnende loper, je persoonlijk record verbeteren of al even niet meer getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard Cityrun By Night. AV Hera kan je helpen om je doel te bereiken met de HHW Cityrun Training. De training is twee keer in de week op zaterdagochtend en woensdagavond.

Op zaterdag 9 februari start de training onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters. Je traint 10 weken lang om je doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen biedt AV Hera naast een startbewijs voor de Heerhugowaard Cityrun By Night, een startbewijs aan voor de voorjaarsloop van AV Hera op 10 maart 2018.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop je in de prachtige polders om Heerhugowaard heen. Je kunt meedoen met de 5 of 10 km wedstrijd of een coopertest van 12 minuten. Ideaal om te kijken hoe het met je conditie is gesteld en waar je aan kunt werken voordat je je stort in de bruisende massa die je dwars door het centrum van Heerhugowaard leidt.

Tijdstip trainingen
zaterdagochtend 9:30 - 11.00 uur en woensdagavond 19:30 - 21.00 uur

Ervaring
Heb je meer ervaring of je bent gewend om te trainen dan kun je je inschrijven voor het 10 km arrangement, anders raden we je aan om je in te schrijven voor het 5 km arrangement.

Kosten
€ 80,- 10 km arrangement € 75,- 5 km arrangement Inclusief startbewijzen voor de Voorjaarsloop en Heerhugowaard Cityrun By Night 5 of 10 km twv ca. € 20,-.

Aanmelden
Meld je aan via de website van AV Hera: www.avhera.nl/hhw-cityruntraining of kies voor de trainingsoptie bij je aanmelding op www.heerhugowaardcityrun.nl