HEERHUGOWAARD - De eerste verliespartij van Schroevengroothandel.nl-Toggler Pluggen is een feit. Team Constructor uit Warmenhuizen was in de thuisontmoeting een maatje te groot.


Fred Groen was de enige speler die met winst afsloot. Tegenstander, John Stavenuiter, kwam uiteindelijk 1 carambole te kort in deze triller. (39-29 in 42 beurten). Dirk van Mourik kende tegen Jan Posthumius een trage eerste helft, maar maakte dat goed in de tweede helft. Toch kwam hij 3 caramboles te kort om te zegevieren. (35-35 in 42 beurten). Tussenstand 2-2.

Hans Handgraaf had heel veel moeite in de partij tegen Henk Lub. Ondanks een aantal goede scores, verzuimde Handgraaf aan te haken. (24-30 in 36 beurten). Ook kopman Perry Tuin kon zijn status niet waarmaken tegen Henk Overmars. Alhoewel Overmars sterk uit de startblokken ging, kon Tuin al snel aanhaken. Op de helft van de partij was de stand 17-17. Pas in de laatste 8 beurten maakte Overmars het verschil en ging uit met een serie van 5. (23-35 in 39 beurten).

In de stand staat Constructor nu boven Schroevengroothandel.nl-Toggler Pluggen.