HEERHUGOWAARD - Na drie wedstrijden waarin slechts één punt werd behaald heeft SVW '27 in de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde De Wherevogels weer eens de volle buit gepakt. Mede dankzij een hattrick van Luke Dekker wonnen de groen-zwarten met 4-0.

Dekker, sinds een aantal weken terug na lang blessureleed, vervulde samen met Federico Paloni, die dit seizoen ook langdurig moest toekijken met een blessure, een glansrol in de ruime zege van de Heerhugowaarders. Halverwege de eerste helft wist het tweetal het duel feitelijk al te beslissen. Paloni opende de score en stond binnen een aantal minuten na zijn doelpunt met twee assists aan de eerste twee treffers van Luke Dekker.

Onder een stralende voorjaarszon op De Kabel wist Dekker uiteindelijk na de rust zijn hattrick te voltooien waardoor SVW '27 op de begeerde derde plaats blijft staan, een status die men in de komende twee wedstrijden wil behouden alvorens men de nacompetitie ingaat. Komende zaterdag gaat d eploeg van trainer Miquel Tjong A Hung op bezoek bij SV Kadoelen.