HEERHUGOWAARD – Afgelopen zaterdag 18 augustus hebben 6 wandelaars en 240 fietsers € 4200,- voor de goede doelen t Praethuys en Kankerspoken, van stichting Verdriet door je hoofd opgehaald.

De vierde editie van de Waardse tunnel route is wederom een succes. Deze keer was de start vanuit het hart van Heerhugowaard bij Tornado aan de parklaan. Mede door de inzet van vele vrijwilligers, met ondersteuning van de sponsoren, diverse verenigingen/stichtingen en de media, wordt bijgedragen aan een prachtig Waards Wieler Weekend, in samenwerking met T.C. Omnisport en Tour de Waard.

S’ Morgens om 06.00 uur vertrokken deze keer 6 wandelaars om de 40 km te lopen, en 240 deelnemers bij het fietsen voor de 20, 40 f de 60 km.

Na een kort openingswoord, luiden Margret IJdema de bel en een groot aantal deelnemers vertrok onder luidt applaus. Het Waards Wieler Weekend was daarmee geopend.

Het jaarlijkse evenement is voorafgaand aan de Tour de Waard, die in de derde weekend van augustus plaatsvindt onder de naam het Waards Wieler Weekend. Het is een evenement wat je niet mag missen.

Tijdens de Tour de Waard werd aan 2 stichtingen ’t Praethuys en Kankerspoken een certificaat overhandigd, met daarop een bedrag van €2.100,-. Daarnaast werden de 4 winnende loten getrokken door de voorzitter van Tour de Waard, met nummer 289 voor de Retrofiets en nummers 201, 241, 353 voor een ligstoel. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement, met een totaal opbrengst van € 4.200,--.

Heeft u een winnend lot? Neem contact op met H. Wolkers via 0615223628