HEERHUGOWAARD - Tijdens de jubileumweek van het 75-jarige Reiger Boys die deze week van start gaat zijn er naast het toernooi om de Waardcup ook tal van activiteiten voor de jeugd. Nasser El Jackson staat wereldwijd bekend om zijn groundmoves en toont zijn skills op zaterdag 26 augustus op De Wending. Voor slechts €5.00 kan jij meedoen aan deze clinic en de fraaiste skills leren.


De middag met Nasser El Jackson begint zaterdag om 13.00 uur en is voor iedeeren tussen 8 en 14 jaar. Drie uur lang zal El Jackson de jeugd de mooiste trucs bijbrengen op het gebied van freestyle-voetbal en Panna knock-out. El Jackson was reeds wereldkampioen groundmoves en deelt deze skills zaterdagmiddag met de jongste jeugd van Heerhugowaard en omstreken.

Neem dus gerust je vriendjes, broertjes, zusjes, klasgenootjes of buurtgenootjes mee en leer de beste moves en skills. Aanmelden kan via de website van Reiger Boys: https://www.reigerboys.nl/algemeen/75-jaar-jubileum/aanmelden-voor-activiteiten/jubileum-panna-knock-out