HEERHUGOWAARD - Bijna al het voetbal was afgelopen zaterdag door de giga regenbuien afgelast, echter bij WMC werd de knoop doorgehakt om geen Gspelers te teleurstellen en de clinic georganiseerd door het fonds Gehandicaptensport, KNVB en WMC als gastheer, ging daarom door. Verdeeld over 2 dagdelen werd en door maar liefst 140G voetballers en voetbalsters met volle overtuiging meegedaan aan alle clinicspelen.

De weergoden waren de vele spelers goed gezind ,want direct na start brak ook de zon door. Alle inzet met getoond bij het afronden op doel , wie kan het hardst schieten met snelheid waarneming, slalomloop , puntenschieten door gaten , partijtje . De vele ouders , begeleiders en toeschouwers genoten samen met de deelnemers van de superdag. Er waren een groot aantal spelers en speelsters die er voor de eerste x waren en er ging een wereld voor ze open. De begeleiding was in zeer deskundige handen van een groep Cios-jongeren die er alles aan deden om er een grandioos succes van te maken.

Iedereen voelde zich een vedette, alle groepen en teams werden op de foto gezet door professionele fotografen, een heelshowspektakel en de lunchpaketten die tussen de middag werden uitgereikt waren top. De dag kon niet meer stuk en om 16.30 uur kon iedereen met een top-gevoel naar huis. De beleving die er is bij de gehandicapte jongens en meisjes is uniek en het pure plezier spat er gewoon vanaf. Vreugde en verdriet, alles wordt extra beleeft.

Kom een x kijken bij het G voetbal en laat je aangenaam verrassen , want je ziet ook echt voetbal, . Als u zelf een x zelf wilt komen kijken met uw kind dan bent u natuurlijk van harte welkom bij de trainingen c.q. als u een wedstrijd van een van onze G teams wilt bekijken aarzel niet en kom gewoon.

Bel met een van onze G -coordinatoren:

Niels Wijma: 0630192656 of Cock Vijzelaar: 0622150202

Inmiddels hebben zich al diverse nieuwe spelers en speelsters aangemeld n.a.v. de clinic.

Een Super initiatief van het Fonds gehandicaptensport, KNVB en haar hoofdsponsor ING. In heel Nederland worden er dit jaar een aantal clinics gehouden