HEERHUGOWAARD - In de ontmoeting tegen B&S uit Den Helder hebben de spelers van Schroevengroothandel.nl-Toggler Pluggen een tweede gelijkspel gehaald. Dirk van Mourik kende in Jan de Wit een sterke tegenstander. In de gelijkopgaande strijd deden beide spelers niet voor elkaar onder. Met een eindserie van 7, was van Mourik was echter de sterkste. (35-33 in 36 beurten).

Kopman, Perry Tuin speelde gelijktijdig tegen Tom Beemsterboer. Hier was Tuin de bovenliggende speler, en moest Beemsterboer heel veel moeite doen om aan te haken. Toch gebeurde dat in de eindfase. Tuin blokkeerde op het verkeerde moment, waardoor Beemsterboer de leiding overnam en uit tikte. Met nog één punt te gaan in de nabeurt, kon Tuin er nog een remise uithalen. Maar helaas miste hij deze. (34-35 in 39 beurten).

In de tweede helft was het aan Hans Handgraaf om tegen Wim Stroet een voorsprong te forceren. Maar hier waren de rollen omgedraaid. Vanaf de start nam Stroet het voortouw. Handgraaf had veel moeite in zijn spel te komen. Mede door series van 5 en 6 ging Stroet met grote stappen naar de overwinning. (24-30 in 37 beurten).

Alleen Leo de Jong kon nog zorgen voor een gelijkspel. Tegen Rob Levering speelde hij zonder enige druk. Levering zat vooral zichzelf in de weg. Ondanks de vele beurten was het verschil te groot, en won de Jong met grote voorsprong. (30-20 in 50 beurten).

De eerst volgende wedstrijd is thuis tegen EDO '83 uit Amsterdam.