HEERHUGOWAARD - Voetbalvereniging Reiger Boys uit Heerhugowaard viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Om dit te vieren heeft hoofdsponsor van de jeugd Vomar Voordeelmarkt samen met de club een voetbalplaatjesactie opgezet die 27 januari van start is gegaan. Er zijn maar liefst 574 jeugdleden gefotografeerd voor de spaaractie. Zaterdag was de officiële aftrap in de kantine van de club. Onder toeziend oog van vele jeugdspelers, ouders, de Supermarktmanagers van de Vomar-winkels in Heerhugowaard en andere belangstellenden werd het eerste album feestelijk overhandigd door Simone van der Kraan (secretaris Reiger Boys) en Mirjam van Dijk (hoofdkantoor Vomar) aan Lennon Kabalt, kind van de club en speler van JO11-2.


Bij deze aftrap mochten alle jeugdleden van Reiger Boys die in het boek staan een gratis verzamelalbum in ontvangst nemen. Dit album is natuurlijk ook te koop bij de Vomar-winkels in Heerhugowaard voor alle liefhebbers.

De komende 8 weken ontvangen klanten van Vomar in alle vier de Vomar-winkels in Heerhugowaard bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis pakje met daarin 6 voetbalplaatjes. Bij de winkel in Stad van de Zon ontvangen klanten deze direct bij de kassa. Bij de andere winkels kunnen deze afgehaald worden bij de servicebalie. Met de hulp van vrienden en familie is het verzamelalbum met alle 574 unieke plaatjes zo volgeplakt!

Jeugdsponsor

Vomar is sinds 2021/2022 trotse hoofdsponsor van de jeugd van Reiger Boys. Als regionale supermarktketen vindt Vomar het belangrijk om lokaal betrokken te zijn bij de omgeving van haar winkels. In samenwerking met de voetbalclub is niet alleen deze spaaractie opgetuigd, maar wordt ook regelmatig een extraatje georganiseerd voor leden en vrijwilligers. Zo wordt ieder jaar het Vomar Jeugdtoernooi georganiseerd en worden alle vrijwilligers tijdens Nationale Vrijwilligersdag op 7 december in het zonnetje gezet.