HEERHUGOWAARD - Na drie nederlagen op rij heeft KSV zich toch weer in het linkerrijtje van de Tweede Divisie genesteld. Dat dankte men aan een zeer ruime thuiszege op De Tukkers. In de hoofdklasse behaalde Tornado op bezoek bij Geel Zwart een gelijkspel.


KSV beleefde een makkelijke avond in de Waardergolf en kon na drie verliespartijen het moraal weer even flink opkrikken tegen hekkensluiter De Tukkers uit Albergen. Daar slaagde ploeg van trainer Theo Krom prima in want de Heerhugowaardse dames scoorden er flink op los. Na een ruststand van 18-9 wist de thuisploeg met liest 37-18 te zegevieren.

Komende zaterdag speelt KSV DS1 opnieuw thuis als DSVD op bezoek komt dat net als KSV zes punten heeft. Een belangrijk duel dus om de aansluiting met de subtop te behouden.

Doelpunten KSV: Romy Brink 8, Jacqueline Kohne 6, Jonna Lemstra 5, Judith Groot 5, Jackie Heibloem 5, Sam Wagenaar 5, Esmee Botterhuis 2 en Rosalie Rood 1


Tornado
In de hoofdklasse staat Tornado tweede op twee punten achterstand van koploper Meervogels nadat het afgelopen weekend op een gelijkspel bleef steken bij Geel Zwart. In 't Zand eindigde het duel op 17-17. Tornado speelt komende zaterdag opnieuw een uitduel als het op bezoek gaat bij Vido in Purmerend.