HEERHUGOWAARD - Het Curaçaos voetbalteam en de Curaçaose voetbalbond (FFK) zijn een teamsong rijker! Vanwege de geweldige prestaties van het team om zich te plaatsen voor the Gold Cup in Amerika, waar zij het gaan opnemen tegen Mexico, Jamaica en El Salvador, hebben de Heerhugowaarders Nishaad Wijdenbosch en Brendon Curiël (eigenaar van het label Hybrid Entertainment) een nummer uitgebracht met een mix van lokale helden, nationale helden maar ook voetbalhelden. Profvoetballers Rihairo Meulens (FC Volendam) en Jason Wall (KFC Houtvenne in België) verzorgen het rap en zang gedeelte in het nummer en Junior Tecla van de Rootsriders en rapper Skandal (Alkmaar) vormen samen op de beat van Angosoundz en Sonar (beiden Alkmaar) een krachtige teamsong voor het Curaçaos team op weg naar de Carribean Cup en the Gold Cup. 

Het idee is begonnen bij Nishaad Wijdenbosch nadat zijn zwager Gino van Kessel (voormalig Alkmaarder en Heerhugowaarder) als deel uitmaakte van het historisch succes van het team. Nadat het project samen met Brendon Curiël werd uitgeschreven begon het balletje te rollen waardoor Nishaad (al werkzaam bij Hybrid Entertainment als Sing/Songwiter) bij Rene van Zijp (PR en marketing voor het Curaçaos team ) terecht kwam. Rene had exact hetzelfde idee dus de krachten werden gebundeld tot een swingende motiverende teamsong gepresenteerd door: Trendtent Productions, 10right consultants, Buro 45 graden, Hybrid Entertainment en ROKID Media.

Het doel is: Een positief effect creëren zodat het team extra aandacht krijgt bij potentiële sponsors. Het team een enorme boost geven wat leidt tot positieve resultaten maar ook kijkend naar het maatschappelijk belang zodat kinderen de mogelijkheid krijgen dat je met sport en muziek veel kan bereiken als je goed samenwerkt, zowel op Curaçao als in Nederland met name Heerhugowaard en omstreken.