CASTRICUM - Koploper en de voornaamste kampioenskandidaat Vitesse '22 heeft op 2e paasdag niet al teveel moeite gehad met hekkensluiter SVW '27. Op sportpark De Puikman won de thuisploeg met 4-0.

Mocht SVW '27 enige illusies hebben gehad om toch een resultaat te behalen in Castricum dan was die binnen vijf minuten de grond in geboord. Vitesse '22 nam in die openingsfase al snel een 2-0 voorsprong, al zat aan de openingsgoal van Luuk ten Broeke een buitenspellucht. Nick van der Ven zorgde kort hierna voor de tweede treffer. Onder een stralend voorjaarszonnetje nam de titelkandidaat hierna wat gas terug en gunde SVW '27 de bal. Tot echte kansen kwamen de Heerhugowaarders niet en het pechvolle seizoen voor ploeg van martin van leuven werd nog eens benadrukt toen zowel Bram van Wetering als Jeffaien Grootfaam met blessures uitvielen.

SVW '27 bleef ook na de rust wel knokken voor wat het waard was, maar kreeg desondanks in he slotkwartier nog twee doelpunten om de oren via Joris Veldt en Jorit Kaandorp.