De afgelopen 5 jaar is er door de scholieren van het VO klas 3, 4 en 5 elke herfst/winter gestreden om de HSZ-Cup. Helaas kan Sportservice Heerhugowaard dit schooljaar geen hele competitie organiseren omdat voor hen na 2016 het doek valt. Om het najaar toch niet helemaal zonder zaalvoetbal voorbij te laten gaan heeft Sportservice Heerhugowaard besloten om een HSZ-Cup toernooi te organiseren!

November wordt HSZ-Cup maand! Van 9 t/m 30 november wordt er voor de laatste keer gestreden om de beker. Op vier woensdagen van 16.00 - 17.30 uur spelen teams van het Clusius College, Han Fortmann, Johannes Bosco, Huygens College en Focus tegen elkaar.

Teams
Er is plek voor 12 teams; om alle scholen een kans te geven moeten er van elke school 2 teams mee kunnen doen. De plekken die daarna nog over zijn worden gevuld op basis van inschrijfdatum. Er is dit jaar geen aparte jongens- en meidencompetitie, wel mogen er zowel jongens-, meiden- of mixteams meedoen. Dat bepaal je helemaal zelf. De enige voorwaarde is dat een team uit leerlingen van 1 school moet bestaan die in klas 3, 4 of 5 zitten.

Poulewedstrijden
De eerste 3 woensdagen spelen 4 teams allemaal 1x tegen elkaar. Dit zijn 6 zaalvoetbalwedstrijden van 12 minuten. Elke woensdag heeft een winnaar, deze winnaar gaat door naar de finale op 30 november. Daarnaast gaat de beste nummer twee ook door.

Finale en Shoot-outs
Op woensdag 30 november worden 2 halve finales gespeeld, gevolgd door shoot-outs en tot slot de finale wedstrijd! Opgeven voor de shoot-outs kan gedurende de 3 woensdagen voor de finale bij Christopher.

Meer info en inschrijven? Ga naar HSZ-Cup toernooi 2016

Wil je op de hoogte blijven van de tussenstanden hou dan wekelijks onze Facebookpagina Sportservice Heerhugowaard in de gaten voor een update of volg ons op op Twitter Sportservice HHW. Zijn er vragen? Neem dan contact op met Christopher Manuputty, 072 – 5763880.

Sportservice Heerhugowaard stimuleert de jeugd van Heerhugowaard om minimaal 1 uur per dag te bewegen