HOORN/ASSENDELFT - Hoewel niet uitkomend in dezelfde poule zijn de beide Heerhugowaardse derdeklassers, Hugo Boys en KSV, na drie gespeelde wedstrijden nog altijd zonder punten. Beide ploegen verloren dit weekend hun uitduel.


In de Derde Klasse A bood Hugo Boys meer dan een uur lang goed tegenstand aan Always Forward. In Hoorn hield de ploeg van trainer Ron Weinbrecher de defensie lang gesloten, maar nadat Stan Prins toch de 1-0 had weten te scoren wist de thuisploeg binnen een kwartier nog tweemaal te scoren via Tommy de Weerd en Joost Ruttenberg.

Hugo Boys mag komende zondag in de thuiswedstrijd tegen het eveneens laag geklasseerde KGB proberen om dan de eerste punten te pakken.

KSV komt uit in de Derde klasse B en verloor zondag kansloos bij SVA in Assendelft. Spits Sebbe Davids bleek een ware plaag voor de Kruizer defensie en had al na een half uur een spatzuivere hattrick achter zijn naam staan. Na de rust maakte Davids ook g een vierde treffer en omdat ook Rijkhof en Filmer een duit in het zakje deden eindigde het in 6-0.

KSV speelt komende zondag thuis tegen Saenden.