HEERHUGOWAARD - In de poulefase van het bekertoernooi hebben Hugo Boys en KSV afgelopen zondagmiddag goede zaken gedaan in de jacht op poulewinst en dus een plek in de volgende bekerronde.

Hugo Boys - VZV 2-0
In eigen huis boekte Hugo Boys een 2-0 zege op VZV. ‘Een terechte overwinning, het had nog groter kunnen en moeten zijn.’ zei coach Jorgen Heurter na afloop. De Heerhugowaardse doelpunten vielen via Jeffrey de Cocq van Delwijnen en Bo Groen.

Komende zondag staat het laatste duel in de poulefase van het bekertoernooi op het programma. Dan neemt Hugo Boys het op tegen stadsgenoot WMC. Een punt is dan genoeg om de volgende ronde te bereiken.

WMC - Alkmaarsche Boys 0-4
Tegen derdeklasser Alkmaarsche Boys ging WMC met 0-4 onderuit. De nederlaag zorgde ervoor dat WMC is uitgeschakeld in de poulefase van het bekertoernooi en volgende week tegen VZV een duel ‘om des keizers baard’ speelt.

KSV - Sint Adelbert 5-0
Tegen de Egmondse vijfdeklasser Sint Adelbert boekte KSV een keurige 5-0 thuisoverwinning. ‘Het was een goede wedstrijd, dit geeft hoop voor dit jaar. Zeker de top vijf’, sprak Bart Velseboer na afloop. Na een eigen doelpunt zorgde Rick Does voor de 2-0. Via Sander Willemse, Jonathan Zonneveld en Velseboer liep de Heerhugowaardse ploeg uit naar een 5-0 voorsprong.

Volgende week speelt de ploeg de laatste poulewedstrijd tegen Zeevogels. KSV moet winnen om de knock-out fase van het bekertoernooi te bereiken.