REGIO – Op eigen veld won Hugo Boys met grote cijfers van Nieuwe Niedorp. In diezelfde klasse incasseerde KSV juist zo’n nederlaag. WMC moest genoegen nemen met een punt tegen Victoria O.

Hugo Boys – Nieuwe Niedorp 7-0
,,Het krachtsverschil was erg groot vandaag” concludeerde Jorgen Heurter na afloop. Zijn ploeg had met 7-0 gewonnen van Nieuwe Niedorp. Namens Hugo Boys opende Thijs Wolkers na een kwartier de score. Een half uur later ging de Heerhugowaardse ploeg al met 4-0 aan de leiding door een onvervalste hattrick van Jos Rendering. ,,We hebben een aantal mooie doelpunten gemaakt en goed uitgespeeld” vervolgde Heurter.

,,In de eerste fase van de tweede helft was het voetbal iets minder maar we waren evengoed heer en meester. In de slotfase werd weer wat beter. Dus een terechte overwinning”. In de tweede helft waren het Jesper Hoogland en tweemaal Bob de Wit die er 7-0 van maakte.

VV Bergen – KSV 6-1
Op bezoek bij VV Bergen ging KSV hard onderuit, 6-1. De Heerhugowaarders lijken zowel boven-, als onderin op de ranglijst geen rol meer te spelen. De nederlaag tegen de ploeg uit Bergen zorgde ervoor dat de achterstand op de topploegen vooralsnog te groot lijkt voor KSV om nog kans te maken op de nacompetitie.

Victoria O – WMC 2-2
In Obdam speelde WMC met 2-2 gelijk. ,,We hadden een hele rare scheidsrechter” vond Mark Oosterveer. ,,Er werd een doelpunt van ons afgekeurd omdat hij het nodig vond te fluiten en geel te geven in plaats van ons voordeel te geven” vervolgde de aanvoerder. ,,Al met al een erg frustrerende pot door een scheidsrechter die vreemde beslissingen nam”. Namens de Heerhugowaarders scoorde Pim Nierop de doelpunten.