AKERSLOOT/LIMMEN - Na de derde speeldag in de Derde Klasse B staan zowel KSV als Hugo Boys nog altijd puntloos onderaan. Beide ploegen kregen it weekend een nederlaag te verwerken in respectievelijk Limmen en Akersloot.

KSV van trainer Ronald de Rooij verloor op bezoek bij Limmen met 3-1, een stand die reeds bij rust bereikt was. Guido Snel wist vanaf de strafschopstip de eer te redden voor KSV nadat Peeman, Miettinen en De Jong voor de thuisploeg hadden gescoord.

Hugo Boys, zonder de afwezige trainer Ron Weinbrecher, kreeg zelfs een onvervalste zevenklapper om de oren op bezoek bij Meervogels '31. Het duel was feitelijk bij rust al beslist toen de Akersloters reeds een 3-0 voorsprong hadden genomen, maar na de rust werd het nog erger voor de oranjehemden. Door doelpunten van Jens Verduin (3), Tom Adrichem (2), Stijn Beentjes en Jelle van der Eng eindigde het op 7-0.