T VELD Net zoals in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen heeft Hugo Boys de derby tegen VZV met ruime cijfers gewonnen. Het krachtsverschil betaalde zich met name na rust uit, 1-6.

In de heenwedstrijd wist Hugo Boys de ploeg uit ‘t Veld al op een ruime nederlaag te trakteren. Ook deze keer kende de ploeg van Jorgen Heurter geen genade. ,,Voor rust was het krachtsverschil al groot maar we scoorden pas na ruim een half uur de 0-1” zag de coach. De openingstreffer, die werd gemaakt door Bo Groen, kreeg al snel een vervolg. Twee minuten later scoorde Jos Rendering immers de 0-2.

In het tweede bedrijf wist VZV terug te komen in de wedstrijd. ,,De eerste fase na rust was rommelig” vervolgt Heurter. Via Thijs Wolkers, Bob de Wit, Bo Groen en opnieuw De Wit werd er in de laatste twintig minuten een grote score neergezet. ,,Het veldspel was niet altijd even goed maar het was wel een terechte overwinning. Het krachtsverschil was groot” besluit de coach.

Door de overwinning blijft de ploeg in de top van de vierde klasse. Komende zondag gaat Hugo Boys op bezoek bij laagvlieger Nieuwe Niedorp.