HENSBROEK - Na de degradatie van vorig seizoen, die al ver voor het einde van het seizoen aandiende, wachten er voor Hugo Boys weer mooie derby’s, en wedstrijden waarin het de overhand kan hebben. Dat laatste was ook tegen Apollo’68 het geval, wat resulteerde in een 1-3 overwinning.

De Heerhugowaarders staan dit seizoen onder leiding van Jorgen Heurter. De oefenmeester lijkt zijn team behoorlijk op de rails te hebben. Na de 5-0 thuiszege boekte de ploeg ook bij Apollo’68 een overwinning. Waar Hugo Boys dus won, verloren de Hensbroekers de openingswedstrijd met 3-1 bij Con Zelo.

In Hensbroek zag Jorgen Heurter hoe de jongelingen van de Noordenders scoorden. Via Bo Groen, Kylian Groot en Bob de Wit liep Hugo Boys uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Dat Wouter Spil de 1-3 maakte bracht de overwinning voor de bezoekers niet in gevaar.

Door de tweede competitiezege is Hugo Boys samen met de Rijp, SV Koedijk en WMC gedeeld koploper in de vierde klasse B. Komende zondag wacht een prachtige derby, als VZV uit ‘T Veld op bezoek komt in Heerhugowaard – de Noord.