BOVENKARSPEL - Hugo Boys bleef zondag voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen al had het vooraf wellicht op iets meer gehoopt den het gelijke spel bij KGB in Bovenkarspel: 2-2.


De ploeg van Ron Weinbrecher was voorafgaand aan het duel al een uitstekende reeks bezig met tien punten uit vier duels waardoor men zich heeft los gemaakt van de degradatieplaatsen. Bij winst op KGB had men zelfs nog een plaatsje kunnen stijgen. Hoewel men opnieuw ongeslagen bleef was dat echter niet weggelegd voor de oranjehemden dat na een 1-0 achterstand bij rust el sterk terug kwam door treffers van Jeffrey de Cocq van Delwijnen en Giel Borst. Michael Helfensteijn, in de eerste helft al goed voor de openingstreffer, wist echter een punt te redden voor KGB.

Hugo Boys speelt komende zondag thuis tegen middenmoter Always Forward.

KSV
In de derde klasse B is hekkensluiter KSV nog altijd puntloos. De ploeg van trainer Job Zoon bleek niet opgewassen tegen Egmondia en ging met 4-1 onderuit waarbij Dion Bestevaar de eer wist te redden. KSV ontvangt komende zondag Meervogels '31.

WMC
Vijfdeklasser WMC sprokkelde de laatste weken ook wat puntjes bij elkaar, maar was op bezoek bij koploper Zeemacht kansloos en ging met 5-0 onderuit. WMC speelt zondag op De Vork tegen Graftdijk.