HAUWERT - Hugo Boys heeft zondag goede zaken gedaan in de strijd om de onderste plaatsen van de 3e Klasse A. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher won op bezoek bij directe concurrent Hauwert '65 met 1-2. In de Derde Klasse B kreeg KSV alweer de twintigste nederlaag van het seizoen te slikken. Titelkandidaat was met een onevervalste zevenklapper (7-0) veel te sterk.

Hugo Boys stond in Hauwert reeds bij rust op een 0-2 voorsprong door treffers van Bart Snoek en Bo Groen. Halverwege de tweede helft werd het nog even spannend toen Sander Laan namens de thuisploeg iets terug deed, maar de Weinbrecher-equipe trok de zege over de streep. Komende zondag speelt Hugo Boys in eigen huis tegen SEW.

KSV was zoals verwacht totaal niet opgewassen tegen titelkandidaat Saenden dat met 7-0 veel te sterk was. Mocht KSV komende zondag ook het thuisduel tegen Koedijk verliezen dan is de ploeg officieel gedegradeerd naar de vierde klasse.