BLOKKER - Nog maar vijftien dagen geleden stond Hugo Boys voorlaatste met slechts twee behaalde punten. Een aantal (inhaal)wedstrijden verder houdt de ploeg van trainer Ron Weinbrecher inmiddels drie ploegen onder zich. Donderdagavond werd hekkensluiter De Blokkers verslagen waardoor de oranjehemden nu tien punten uit de laatste vier duels wisten te behalen.


In Blokker werd de score na een half uur geopend door Bart Snoek en dat deed hij pakweg een kwartier na rust nogmaals. Hoogtepunt van de avond was echter de treffer van Boy Groen die de bal vanaf de middellijn in het doel schoot. Jim Nelen wist nadien nog wel de eer te redden voor de thuisploeg: 1-3.

Hugo Boys houdt inmiddels behalve De Blokkers ook Winkel en Hauwert '65 onder zich in 3A en staat elfde in de stand. Komende zondag kan men nog een plekje stijgen als men op bezoek gaat bij de nummer tien in de stand, KGB in Bovenkarspel.

Inhaalduels
Er stonden deze week meer inhaalduels op het programma voor enkele Heerhugowaaardse clubs. Zo ging zaterdagderdeklasser Reiger Boys dinsdagavond met 4-1 onderuit bij RKVV DEM. De zaterdagploeg van SVW '27, uitkomend in de 4e klasse deed het een stuk beter door hekkensluiter Meevogels met 2-5 te verslaan, onder meer door vier treffers van Marlon Börnemann.