AALSMEER – HV Tornado ging in de voorlaatste competitiewedstrijd onderuit. Op bezoek bij het tweede team van Aalsmeer ging het na de rust gelijk op, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg op een ruime voorsprong, 26-21.

‘We begonnen de wedstrijd goed en stonden al snel 1-4 voor’, aldus Lieke Schouten. ‘Aalsmeer kon op een gegeven moment goed terugkomen.’ Halverwege was de stand met 11-11 keurig in evenwicht.

Na de pauze begon HV Tornado matig en keek het al snel tegen een 20-13 achterstand aan. Het bleek een onoverbrugbaar verschil en uiteindelijk keerde de Heerhugowaarders met een 26-21 nederlaag, maar zonder punten huiswaarts.

HV Tornado sluit de competitie op zondag 7 april af met een thuiswedstrijd tegen Cometas.