ZAANDAM Op bezoek bij Zaanlandia is SVW’27 tegen een forse nederlaag aangelopen. Halverwege keek de Heerhugowaardse ploeg al tegen een grote achterstand aan. Na rust kon deze niet meer worden weggepoetst, 4-0.

,,Het was een zware wedstrijd met veel tegenwind in de eerste helft” zei Aram Hakopov na afloop. ,,Wij hebben drie keer een individuele fout gemaakt waardoor zij konden scoren”. Al in de eerste minuut kwam Zaanlandia op voorsprong. Reino Kok was de maker van de openingstreffer. Via Ryan Brown en Bruce de Graaf keek SVW’27 bij de rust al tegen een 3-0 achterstand aan.

Met de wind in de rug was de taak voor SVW’27 na rust duidelijk. De opgelopen achterstand kon echter niet meer worden omgebogen. Sterker nog,via Reino Kok eindigde het treffen zelfs in 4-0. Hakopov: ,,We hebben verloren op inzet en individuele fouten. Daarnaast ontbrak het bij ons aan scherpte”.