Uit de vitaliteitsmonitor gehouden onder sportverenigingen in Heerhugowaard blijkt dat het werven en behouden van leden en vrijwilligers de hoogste prioriteit heeft. Sportservice Heerhugowaard wil sportaanbieders graag ondersteunen bij het succesvol werven en behouden van leden en vrijwilligers. Op woensdag 17 februari presenteert zij tijdens een informatieavond de succesvolle cursussen ‘Meer Vrijwilligers en Meer Leden in Kortere Tijd’. De avond start om 19.30 uur en wordt gehouden in het kantoor van Sportservice Heerhugowaard aan de Windmolen 2.

De cursussen, die de afgelopen zes jaar meer dan 1000 sportverenigingen aan meer leden en vrijwilligers geholpen heeft, wordt door Sportservice Heerhugowaard aangeboden aan alle sportverenigingen in Heerhugowaard. Bent u benieuwd hoe u uw vereniging aan een overschot aan vrijwilligers kunt helpen? Of hoe u gestructureerd en succesvol nieuwe leden werft? Meld u dan aan voor de bijeenkomst!

De methode MKT
De sportaanbieders worden bij de MKT-methode met vier workshops procesmatig begeleid. Stap voor stap werken we aan het werven en behouden van leden of vrijwilligers. Er is sprake van een gestructureerde aanpak waarbij het de verenigingen gemakkelijk wordt gemaakt. Naast de vele documenten waarmee wordt gewerkt, worden de verenigingen gedurende de looptijd van de cursus ook digitaal ondersteund en begeleid via een e-learningplatform.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan tot uiterlijk 14 februari op de website van Sportservice Heerhugowaard. Neem voor vragen contact op met Niels van Weert, projectleider ‘Meer in Kortere Tijd’ bij Sportservice Heerhugowaard, tel 06-34121960 of nvanweert@sportserviceheerhugowaard.nl.