ALKMAAR - Vanaf dinsdag 18 mei is het weer mogelijk om in te schrijven voor het grootste hardloopevenement van Nederland: de Dam tot Damloop. Sportorganisatie Le Champion heeft er vertrouwen in dat het hardloopevenement op zondag 19 september 2021 op een veilige manier kan plaatsvinden. Op zaterdagavond 18 september staat ook de Damloop by night weer op het programma. Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.

Trouwe bedrijven en Le Champion leden kunnen nu al inschrijven
Organisator Le Champion biedt trouwe klanten een exclusieve voorinschrijving aan. Bedrijven die aan één van de afgelopen drie edities hebben deelgenomen, krijgen voorrang op de inschrijving voor de 36e editie van de Dam tot Damloop. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is sinds afgelopen maandag geopend t/m zondag 16 mei. Ook voor leden van Le Champion is deze exclusieve voorinschrijving geopend, waarmee een startplek voor de editie van 2021 is gegarandeerd. Le Champion leden kunnen tijdens het evenement starten in het speciale Le Champion Leden Startvak, direct in de ochtend vlak na de wedstrijdlopers.

Dam tot Dam Businessloop
Samen met collega's, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop is absoluut een unieke ervaring. Het is niet voor niks dat ieder jaar 1.000 bedrijven meedoen aan de 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Na een jaar lang thuiswerken en teamuitjes die keer op keer geannuleerd werden, is het nu weer mogelijk om samen van Dam tot Dam te lopen. De spanning vlak voor de start, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. Tenslotte wordt de dag gezamenlijk afgesloten in het Dam tot Dam Park.

Reguliere inschrijving
De reguliere inschrijving voor bedrijven en individuele hardlopers start op dinsdag 18 mei om 9.00 uur. De 10 Engelse Mijl, het hoofdonderdeel van het evenement, is al zestien jaar op rij uitverkocht. Gelijktijdig start ook de inschrijving voor de Damloop by night, die staat gepland voor zaterdagavond 18 september.

Dam tot Dam Weekend
Het Dam tot Dam Weekend is het grootste sportieve weekend van Nederland. Le Champion organiseert in hetzelfde weekend namelijk ook de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic. Inschrijven voor deze evenementen is vanaf maandag 17 mei mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

Inschrijven
Inschrijven voor de 5 Engelse Mijl of 10 Engelse Mijl is mogelijk op www.damloop.nl. Mocht de Damloop by night of Dam tot Damloop in 2021 niet door kunnen gaan, dan blijft het startbewijs geldig voor de editie van 2022.

Meer informatie: www.damloop.nl