HEERHUGOWAARD - Na twee jaar Eredivisie op het veld keert Jaimy Visser terug in de Eredivisie zaalvoetbal. Hedenmorgen werd bekend dat de speelster die in de afgelopen jaren uitkwam voor Telstar en VV Alkmaar terug keert bij Reiger Boys.

Jaimy Visser dit seizoen nog uitkomend voor VV Alkmaar keert volgend seizoen terug naar Reiger Boys Zaalvoetbal. Manager Vrouwen Zaalvoetbal Bob Kool is blij met haar komst. "Jaimy is een absolute aanwinst. Met Jaimy halen wij een hardwerkende, ervaren en scorende speelsterin huis".

Voor de rest is het erg rustig bij de Heerhugowaardse zaalvoetbal eredivisionist. "De selectie blijft volledig in tact. Er komen wat jeugdspeelsters bij die doorschuiven".

De afgelopen tijd heeft Reiger Boys Zaalvoetbal een hoop tijd gestopt in de organisatie. "Er is een nieuw zaalvoetbalbestuur die samen met een werkgroep de organisatie volledig op orde heeft gebracht. Met Strandrestaurant Woest een nieuwe hoofdsponsor. Er staat een stevig fundament voor een prachtige toekomst waar ik graag onderdeel vanuit maak. De weg naar topsport is ingeslagen". sluit Kool glimlachend af.