ALKMAAR - Het toonaangevende merk in draadloze sportoordopjes, Jaybird, heeft zich als trotse sponsor verbonden aan de Saucony Egmond Halve Marathon. Tijdens de komende editie mogen zij zich ‘Official Sport Headphone partner’ noemen. De hardloopklassieker, komend jaar gehouden op zondag 14 januari, staat bekend om zijn extreme karakter. Tijdens de vaak winterse omstandigheden wordt het uiterste gevraagd van de lopers. De weerbestendige producten van Jaybird passen hier uitstekend bij.

Tim Bosmans, Marketing Manager Benelux bij Jaybird, over de samenwerking: “We zijn trots partner van de Saucony Egmond Halve Marathon, één van de meest legendarisch loopevents van ons land. Een plek waar fanatieke hardlopers samenkomen en genieten van dat wat ze het liefste doen. Als pionier in premium draadloze sport-headphones, voor en door sporters, delen we dezelfde passie. We ondersteunen lopers om het maximale uit hun sportprestatie te halen, juist tijdens de meest onstuimige omstandigheden en in de strijd tegen de elementen, zoals lopen op het strand door weer en wind. Het is voor ons ook niet meer dan logisch dat we de halve marathon van Egmond supporten”.

Via de social mediakanalen van de Saucony Egmond Halve Marathon worden lopers onder andere opgeroepen om zich aan te sluiten bij het Jaybird Running Team. Lopers die geselecteerd worden voor het team, krijgen naast een gratis startbewijs ook running gear en een Jaybird product dat ze kunnen gebruiken in voorbereiding op en tijdens het evenement. De voorbereidingen worden op film en plaat vastgelegd en weer gedeeld via social media en in het magazine van Jaybird’s mediapartner. Tenslotte wordt er tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon een speciale actie opgezet voor alle deelnemers.

De inschrijving voor de Saucony Egmond Halve Marathon sluit op maandag 1 januari 2018 of eerder zodra de deelnemerslimiet van 18.500 lopers is bereikt. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.sauconyegmondhalvemarathon.nl en meer informatie over Jaybird op www.jaybirdsport.com.