Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je in voor het JeugdSportProgramma van Sportservice Heerhugowaard.

Van 18 augustus tot en met 1 september is het mogelijk in te schrijven voor het eerste blok van het  JeugdSportProgramma (JSP) van dit schooljaar. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van JSP 1, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven van 15 september tot 12 oktober 2014.

Dit schooljaar worden in totaal 4 JSP periodes georganiseerd. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven

Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website, waar je kunt komen via: www.sportserviceheerhugowaard.nl/jsp. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van badminton, korfbal of dans? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.sportserviceheerhugowaard.nl! JSP, Sport jij ook mee?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique de Vries via   jsp@sportserviceheerhugowaard.nl of tel: 072-5763880.

Sportservice Heerhugowaard stimuleert de jeugd van Heerhugowaard om minimaal 1 uur per dag te bewegen.