ALKMAAR - De Junioren (13-16 jaar) van de Alkmaarse Rugby Club hebben een  succesvol seizoen achter de rug: zij werden 2e in de landelijke 3e klasse, bereikten de finale van NK Sevens en werden 2e bij een sterk bezet toernooi in Den Bosch.

Daarom is er door de trainers en het clubbestuur besloten om hen een hart onder de riem te steken en hen een onvergetelijk kamp aan te bieden. Vrijdag 23 Juni tot en met Zondag 25 Juni zullen de Junioren van de Alkmaarse Rugby Club een heel weekend verenigd zijn om het seizoen af te sluiten. Samen kamperen, samen fietsen naar verschillende locaties, samen sporten en gezellige en uitdagende activiteiten beleven: dat is wat op het programma staat. Maar ook samen opruimen, afwassen of andere gezamenlijke taken horen erbij. Want rugby heeft sterke kernwaarden: respect, sportiviteit, discipline, teamwork en plezier. En zó worden zij allemaal ingevuld!

Rugbyen is ook de passie voor de sport uitdragen. Daarom is er zaterdag ochtend 24 Juni , van 10 uur tot 13 uur,  op Strand Zuid in Bergen aan Zee gelegenheid om de Junioren (U16) van Alkmaar aan het spelen te zien tijdens een strandtoernooi waar Haarlem en Den Helder uitgenodigd zijn. Iedereen die zin heeft om te kijken en eens met de  ovale bal te gooien en het spel te ontdekken is van harte welkom