OUDKARSPEL - Ook dit jaar wordt er weer een veteranen tennistoernooi bij tennisvereniging TV Tulp Oudkarspel georganiseerd. Het toernooi wordt ook nu weer mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KaijerColors@home.

De start van dit toernooi begint op zaterdag 2 juni en eindigt op zondag 10 juni. De inschrijving sluit op 23 mei.

Er kan worden gespeeld in de volgende onderdelen: HD; DD; GD alleen voor spelers van 40 jaar en ouder en in de categorieën 5, 6, 7 en 8. Ook wordt er een verdeling gemaakt naar leeftijd 40+; 50+ en 60+.

Er wordt gespeeld in een poule systeem en dit betekent dat er meerdere wedstrijden in de poule worden gespeeld. Omdat er ook gepensioneerde kunnen inschrijven betekent dit dat er ook in de (na)middag gespeeld kan worden op doordeweekse dagen.

De inschrijvingskosten zijn € 10,00 per persoon waarvan € 8,00 voor het toernooi en € 2,00 voor de verloting met verschillende mooie prijzen. Wordt er dubbel ingeschreven, dan wordt er voor de tweede inschrijving € 7,50 in rekening gebracht.

De kantineploeg zal tegen een redelijke prijs maaltijden verzorgen. Tevens verzorgt deze ploeg heerlijke gratis hapjes tijdens het toernooi.

De inschrijving is open en lopen via www.toernooi.nl, voor wie vragen of informatie wenst over dit toernooi kan dit mailen naar goudentulp@tvtulp.nl of contact opnemen met Cees Biersteker (06-15823217).