KOEDIJK - Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen heeft SV Koedijk voor een onvervalste zevenklapper gezorgd. Tegenstander KSV, waar trainer Ronald de Rooij onlangs opstapte, werd met name in de tweede helft van het veld gespeeld: 7-0.

Ondanks een duidelijk veldoverwicht viel de eerste goal pas op slag van rust toen Sven Koopmans op aangeven van Luc Wagenaar trefzeker was.

Wagenaar was na de rust helemaal ongrijpbaar voor de KSV-defensie. Nauwelijks drie minuten na de aftrap hadden opnieuw Koopmans en vervolgens Hendriks de stand al op 3-0 gebracht. KSV was geknakt en Wagenaar scoorde vervolgens zelf tweemaal. Ook Remco Reinhard deed nog een duit in het zakje en de zevenklapper werd voltooid door uitblinker Wagenaar.