HEERHUGOWAARD - Komende vrijdag 6 juli 2018 is het exact zeventig jaar geleden dat voetbalvereniging Reiger Boys werd opgericht. De club in Heerhugowaard-Zuid gaat dat het komende seizoen vieren met tal van activiteiten.

Vrijdag wordt het startschot gegeven met een spectaculaire opening.Op het eigen sportcomplex De Wending begint de opening vrijdag om 18.30 uur met o.a. een optreden van SIU Heerhugowaard Acrogym. Rond 19.00 uur worden er dan vanaf het hoofdveld honderden ballonnen (uiteraard milieuvriendelijk) opgelaten door de jeugdleden van de vereniging.

Vanaf 19.30 uur is dan de traditionele finale van de Supercup 7x7 wat jaarlijks al een groot feest is, maar nu nog meer vanwege het jubileumtintje dat er om heen hangt. De hel avond wordt muzikaal omlijst door DJ William West.

De opening is de start van een jaar vol activiteiten. De speciale jubileumcommissie van Reiger Boys heeft een kalender opgesteld waarbij er maandelijks iets staat te gebeuren voor jong en oud. Zo staat er onder meer een grote veiling op het programma en is men dit jaar o.a. organisator van het toernooi om de Waard-Cup.

Kijk voor meer info op www.reigerboys.nl