HEERHUGOWAARD - Komende zaterdag 11 maart staat er bij v.v. Reiger Boys weer een zogenaamde "dubbel" op het programma. Dit betekent dat zowel het eerste vrouwenteam als het eerste herenteam een thuiswedstrijd spelen. Koploper Reiger Boys VR1 ontvangt om 12.30 uur IJFC om 15.00 uur gevolgd door de wedstrijd Reiger Boys-OFC. Na afloop van beide wedstrijden kan men nog enkele uurtjes verder genieten in de kantine met de muziek van DJ Ray.

Er staat in ieder geval genoeg op het spel bij de wedstrijden die gespeeld gaan worden. De vrouwen van Reiger Boys doen het onder leiding van trainer/coach Cor Smit uitstekend in de 1e klasse. Sinds afgelopen weekend is de ploeg zelfs koploper met een voorsprong van twee punten op SC Klarenbeek. Komende zaterdag is om 12.30 uur IJFC de tegenstander. Deze ploeg staat weliswaar zevende in de stand, maar is niet te onderschatten getuige ook de 0-0 eerder dit seizoen in IJsselstein.

Reiger Boys 1 is na een wisselvallige seizoenstart op het moment aan een goede reeks bezig met negen punten uit de laatste vier duels. De ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen is inmiddels opgeklommen naar een zesde plaats en doet volop mee in de strijd om de 2e periode. Met OFC treft men een tegenstander die een plaats hoger staat met drie punten meer. Bij winst gaat men de Oostzaners in ieder geval op doelsaldo voorbij en blijven de kansen op deelname aan de nacompetitie volop in leven.

Behalve de belangrijke wedstrijden van deze selectieteams is er bovendien een overvol programma op Sportpark De Wending met pakweg 35 thuiswedstrijden over de gehele dag. Na afloop van de wedstrijden blijft het uiteraard nog lang gezellig in de kantine onder het genot van een drankje, een hapje, en de muziek van DJ Ray.

ZATERDAG 11-03-2017

12.30 uur: Reiger Boys VR1 - IJFC VR1
15.00 uur: Reiger Boys - OFC

Kijk voor het gehele wedstrijdprogramma op www.reigerboys.nl